Bekijk de uitzending van Spuiten en slikken terug

Zo 11 september 2011 | 22:30 Spuiten en slikken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en slikken gemist? Bekijk hier naar Spuiten en slikken gemist.

Spuiten en slikken

Datum
Zo 11 september 2011
Tijd
22:30 tot 23:20
Zender
NPO 3
Presentatie
Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper, Manuel Broekman
Twitter hashtag
#spuitenslikken
Officiële Twitter
@spuitenslikken
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Spuiten en slikken gemist
Deel-url
gids.tv/6377807

Nicolette Kluijver gaat solo en live! In een nieuw seizoen Spuiten en Slikken zit ze bovenop het nieuws uit de wereld van seks en drugs. Bovendien nodigt de gastvrije BNN-presentatrice elke aflevering niet één maar twee gasten uit in de studio.

Jonge honden Geraldine Kemper en Manuel Broekman beleven wekelijks een avontuur op hun eigen afwerkplek. Spuiten en Slikken gaat vanavond weer van start.

Nicolette: ‘Het nieuwe Spuiten en Slikken zit dichter op de huid van hot nieuws. Het is fantastisch om een ontdekking te onthullen waar zelfs de wenkbrauwen van de Spuiten en Slikken redactie van omhoog schieten. We openen het seizoen met een ongelofelijk verhaal! Spannend!'

In de eerste aflevering komen Oh Oh Cherso's Barbie en Slimpie bij Nicolette langs om zich seks- en drugstechnisch helemaal te laten doorlichten.

Gerrie en Manuel duiken samen gezellig de keuken in om een smakelijk gerecht uit het Spermakookboek te maken.

In het oude vertrouwde Fuck The People laten compleet verschillende mensen het achterste van hun tong zien.

Volg Spuiten en Slikken op spuitenenslikken.bnn.nl. Hier kun je alle afleveringen terugzien, je mening geven op het forum en je vermaken met het Spuiten en Slikken woordenboek.

Spuiten en slikken op tv

.