Bekijk de uitzending van Spuiten en slikken terug

Zo 10 april 2011 | 23:00 Spuiten en slikken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en slikken gemist? Bekijk hier naar Spuiten en slikken gemist.

Spuiten en slikken

Datum
Zo 10 april 2011
Tijd
23:00 tot 23:50
Zender
NPO 3
Presentatie
Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart, Geraldine Kemper, Manuel Broekman
Twitter hashtag
#spuitenslikken
Officiële Twitter
@spuitenslikken
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Spuiten en slikken gemist
Deel-url
gids.tv/3980249

Welke nieuwe drugs zijn er op de markt en wat zijn de risico`s? Hoe maak je indruk tussen de lakens, op de keukentafel of de wasmachine? En welk nieuw seksspeeltje bezorgt je het ultieme hoogtepunt?

In klare taal en duidelijke reportages kom je te weten wat er speelt in de wereld van seks en drugs. Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart ontvangen een BN`er om te praten over persoonlijke seks- en drugsbelevingen.

Samen met Geraldine Kemper en Manuel Broekman maken de dames wekelijks reportages over de meest uiteenlopende seks en drugsonderwerpen. Manuel Broekman en Geraldine Kemper bespreken dit seizoen het nationale en internationaal seks- en drugsnieuws in Sex o` Clock News.

Kijkers worden getrakteerd op de soap Hitsige Hetty, waarin alle vier de presentatoren schitteren. In de nieuwe rubriek Fuck The People geven boeren, homo`s, corpsballen en andere groepen hun bedgeheimen bloot.

Naast de BN`er in de studio komt er een BM`er, oftewel Bekende Minnaar voorbij. Deze doet uit de doeken wat de seksuele routing is waarmee hij of zij iemand stap voor stap tot een gillend hoogtepunt brengt.

Spuiten en slikken op tv

.