Bekijk de uitzending van Spuiten En Slikken terug

Di 19 januari 2016 | 22:00 Spuiten En Slikken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten En Slikken gemist? Bekijk hier naar Spuiten En Slikken gemist.

Spuiten En Slikken

Datum
Di 19 januari 2016
Tijd
22:00 tot 22:50
Zender
NPO 3
Genre
Show
Jaar
2016
Presentatie
Tim Hofman, Geraldine Kemper
Twitter hashtag
#spuitenenslikken
Officiële Twitter
@spuitenslikken
Uitzending gemist
Spuiten En Slikken gemist
Deel-url
gids.tv/14860488

De winterslaap heeft lang genoeg geduurd en Nederland is wel weer toe aan wat Rock ’n roll. Vanavond start het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken. Presentatoren Tim Hofman en Geraldine Kemper ontvangen cabaretier Martijn Koning aan tafel om hem uit te horen over zijn spannendste slaapkamergeheimen en ervaringen op het gebied van drugs. Dit seizoen maakt Spuiten en Slikken zich opnieuw druk over het achterdeurbeleid. Het is alweer drie jaar geleden dat Tim met Tim’s Tuintje het wietbeleid onder de loep nam. We gaan door tot er wat verandert!

Nathan de Vries trapt af met een item in de buitenlucht. Hij gaat naar een cruisegebied, een plek waar voornamelijk mannen vluchtige seksuele contacten hebben. Hij is in trek; alle mannen daar willen hem. Gwen van Poorten onderzoekt welke fetisj het beste bij haar past en Jan Versteegh zien we weer terug bij de Stamtafel waar gezellig gekeuveld wordt over alle opmerkelijke seks en drugs-feiten.

Gasten dit seizoen zijn onder anderen: Maik de Boer (stijlmeester), Giel de Winter (Stuk.tv), Monica Geuze (YouTube-sensatie en DJ van Ronnie Flex) en Hef (Rapper). Naast het vertrouwde Schokkende Vragen is de rubriek Geil en Gaar nieuw dit jaar. In deze rubriek wordt haarfijn uitgelegd wat geil is en wat niet op het gebied van onder andere tongen, beffen en anale seks.

Spuiten En Slikken op tv

.