Bekijk de uitzending van Spuiten en slikken terug

Di 3 februari 2015 | 22:05 Spuiten en slikken

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en slikken gemist? Bekijk hier naar Spuiten en slikken gemist.

Spuiten en slikken

Datum
Di 3 februari 2015
Tijd
22:05 tot 23:00
Zender
NPO 3
Genre
Praatprogramma
Presentatie
Jan Versteegh, Tim Hofman, Geraldine Kemper
Twitter hashtag
#spuitenslikken
Officiële Twitter
@spuitenslikken
Uitzending gemist
Spuiten en slikken gemist
Deel-url
gids.tv/12734855

Dinsdag de is dag van de minste seks en de bekende dinsdag-dip na een goed weekendje stappen. Maar vanaf nu zal je dinsdagavond er heel anders uit komen te zien, namelijk met volop seks en drugs! Het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken verplaatst na zeven jaar van de zondag naar de dinsdag. BNN-presentatoren Geraldine Kemper en Tim Hofman ontvangen dit seizoen onder andere model, zanger en winnaar van Expeditie Robinson 2014 Kay Nambiar, rapper Ronnie Flex, 3FM-dj Domien Verschuuren en zangeres Krystl in de shiny recent vernieuwde studio! Ze vragen deze BN’ers naar al hun spannendste slaapkamergeheimen en ervaringen op het gebied van drugs.

Jan krijgt zijn eigen rubriek Slaapkamervragen. Hij gaat langs de deuren in heel Nederland en hoort hier alle intieme verhalen uit de slaapkamer. Zo vertelt een 75-jarige vrouw dat ze al 25 jaar geen seks meer heeft, ontmoet hij een stel die net ouder zijn geworden en vertellen ze hem hoe dat hun seksleven heeft veranderd en praat hij met een meisje die wacht op de ideale man om ontmaagd te worden. Verder volgt Gwen de 24-jarige Milena die zich zo onzeker voelt over haar schaamlippen dat ze en vagina-correctie ondergaat en test Jan de combinatie alcohol en coke. Wat doet dit met je lichaam? Dit en nog veel meer in het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken.

Spuiten en slikken op tv

.