Bekijk de uitzending van Spuiten en Slikken Specials terug

Di 13 september 2016 | 22:15 Spuiten en Slikken Specials

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en Slikken Specials gemist? Bekijk hier naar Spuiten en Slikken Specials gemist.

Spuiten en Slikken Specials

Datum
Di 13 september 2016
Tijd
22:15 tot 23:00
Zender
NPO 3
Genre
Reportage
Jaar
2016
Presentatie
Emma Wortelboer, Nathan de Vries, Tim Hofman
Twitter hashtag
#spuitenenslikken
Uitzending gemist
Spuiten en Slikken Specials gemist
Deel-url
gids.tv/16281046

Spuiten en Slikken is compleet vernieuwd en omgedoopt tot Spuiten en Slikken Specials. De BNN-presentatoren gaan de studio uit en onderzoeken de wereld van seks en drugs in alle uithoeken van ons land. Tim Hofman, Gwen van Poorten, Emma Wortelboer, Nathan de Vries en Jan Versteegh beleven wekelijks hun eigen avontuur als zij op pad gaan voor de beste seks- en drugsverhalen. Ze zitten bovenop het nieuws en verleggen regelmatig hun eigen grenzen.

Zo duikt Tim in de schimmige wereld van de verwoestende drug Crystal Meth, ervaart Nathan de dragqueen-scene van binnenuit, probeert Gwen de nieuwe, legale én populaire vervanger van XTC, helpt Jan jongeren met een lichamelijke beperking in hun zoektocht naar liefde en seks en begint Emma aan een carrière als webcamgirl.

In de eerste aflevering onderzoekt Tim hoe groot de opmars is van de drug Crystal Meth in de Nederlandse partyscene. Deze zwaar verslavende en heftige drug werd wereldberoemd door de tv-serie Breaking Bad. Van deze witte kristallen word je geil en gebruikers kunnen dagen achter elkaar wakker blijven. Omdat het gebruik vaak achter gesloten deuren plaatsvindt, is het lastig om het gebruik in Nederland in kaart te brengen. Tim spreekt met deskundigen, dealers en een gebruiker.

En Nathan duikt in de wereld van de dragqueens. Hij laat zich meenemen door de bekende drag Snorella, bezoekt het grootste drag feest van Nederland en stapt uiteindelijk ook zelf het podium op als zijn vrouwelijke alter ego bij de Drag Olympics.

Spuiten en Slikken Specials op tv

.
Promo: Spuiten en Slikken Specials