Bekijk de uitzending van Spuiten en slikken op reis terug

Zo 7 juli 2013 | 22:15 Spuiten en slikken op reis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en slikken op reis gemist? Bekijk hier naar Spuiten en slikken op reis gemist.

Spuiten en slikken op reis

Datum
Zo 7 juli 2013
Tijd
22:15 tot 23:00
Zender
NPO 3
Presentatie
Nicolette Kluijver, Filemon Wesselink, Geraldine Kemper, Tim Hofman
Twitter hashtag
#spuitenenslikken
Officiële Twitter
@spuitenenslikken
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Spuiten en slikken op reis gemist
Deel-url
gids.tv/9413639

In het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken Op Reis, dat vanaf vanavond te zien is, gaan vier presentatoren de grens over om confronterende reportages te maken over seks en drugs.

Nieuw als presentator dit seizoen is Tim Hofman. Hij bezoekt onder andere Oeganda, waar veel expats en vrijwilligers op zoek zijn naar de ‘blacksperience' in het bruisende nachtleven.

Nicolette Kluijver ziet in Athene de verwoestende werking van de spotgoedkope, maar extreem verslavende drug Sisa.

Geraldine Kemper is in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Zij kijkt of de hasjdampen uit de hippietijd helemaal zijn opgetrokken, of dat er her en der toch nog wat blowers zijn blijven hangen.

Filemon Wesselink trapt het nieuwe seizoen Spuiten en Slikken Op Reis af met een special over prostitutie in Amerika. Zoals zoveel zaken in de VS zijn er ook op dit gebied grote tegenstellingen. Filemon logeert een paar dagen op de beroemde Bunny Ranch, waar het oudste beroep ter wereld volledig legaal mag worden uitgeoefend. Maar op slechts een half uur rijden van dit bordeel ligt het plaatsje Reno, waar prostitutie streng verboden is. De politie laat Filemon zien hoe ze door middel van uitlokking prostituees en hun klanten op heterdaad betrappen en publiekelijk te schande maken.

Spuiten en slikken op reis op tv

.