Bekijk de uitzending van Spuiten en slikken op reis terug

Zo 26 juni 2011 | 22:30 Spuiten en slikken op reis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en slikken op reis gemist? Bekijk hier naar Spuiten en slikken op reis gemist.

Spuiten en slikken op reis

Datum
Zo 26 juni 2011
Tijd
22:30 tot 23:15
Zender
NPO 3
Presentatie
Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart, Sophie Hilbrand
Twitter hashtag
#spuitenenslikken
Officiële Twitter
@spuitenenslikken
Kijkwijzer
Uitzending gemist
Spuiten en slikken op reis gemist
Deel-url
gids.tv/5983059

Vandaag:

-Nicolette over Eunuchen (hermafrodieten) in India.
India is het enige land ter wereld waar hermafrodieten, mensen die deels man, deels vrouw zijn, als derde geslacht worden gezien.
Maar tegelijkertijd worden ze gevreesd en verstoten. Nicolette gaat een paar dagen met een groep eunuchen op pad en ziet met eigen ogen hoe bedelen en afpersing tot de orde van de dag behoren. Ook gaat ze op stap met een aantal homoseksuele mannen. Vroeger werden zij net als de eunuchen verstoten, maar tegenwoordig is hun situatie sterk verbeterd en kunnen ze zelfs openlijk voor hun geaardheid uitkomen.

- Zarayda over alcoholmisbruik in Engeland.
Zarayda ziet met ogen waar Engeland berucht om is: compleet bezopen Engelsen. Want Binge drinking (coma-zuipen) is nog altijd een enorm probleem in Engeland.
Als het op een borrel aan komt weten de Britten geen maat te houden. Zarayda gaat mee met de `Booze Bus`, een ambulance die uitsluitend te hulp schiet bij alcoholmisbruik.

Spuiten en slikken op reis op tv

.