Bekijk de uitzending van Spuiten en slikken op reis terug

Zo 11 juli 2010 | 22:15 Spuiten en slikken op reis

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spuiten en slikken op reis gemist? Bekijk hier naar Spuiten en slikken op reis gemist.

Spuiten en slikken op reis

Datum
Zo 11 juli 2010
Tijd
22:15 tot 23:00
Zender
NPO 3
Presentatie
Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Zarayda Groenhart, Dennis Storm, Sophie Hilbrand
Uitzending gemist
Spuiten en slikken op reis gemist
Deel-url
gids.tv/1169201

Deze week weer komen weer twee landen aan bod.

-VS, Filemon, extreme fetisjisten. Filemon ontdekt twee uitersten in de sekscultuur van de VS. Aan de ene kant is het een enorm puriteins land waar mensen in cuddle-parties, knuffelpartijtjes, bij elkaar komen en jongeren onder de 21 geen druppel alcohol mogen kopen.

Maar ook als je als volwassene een biertje haalt voor een minderjarige, wordt je zo op de bon geslingerd en als het een beetje tegenzit ook nog eens in de boeien geslagen. Aan de andere kant is het een land waar de meest bizarre fetisjen plaatsvinden.

Zo ziet Filemon tijdens een `roleplaying game` hoe volwassenen zich als kinderen gedragen. Ook ervaart hij wat `blood play` is.

Een seksspel waarbij mannen en vrouwen hun bloed over elkaar uitsmeren. Door hun seksuele fascinatie voor bloed eindigt dit spel uiteindelijk in heftige seks in een decor van opspattend bloed.

-Nicolette Bolivia, Coke en Cacti.

In Bolivia gaat Nicolette op zoek naar de bron van cocaïne. Ze gaat op bezoek bij een cocaboer, spreekt met iemand die jaren coke gemaakt heeft en praat met een drugssmokkelaar.

In deze aflevering trekt Nicolette ook met Boliviaanse medicijnmannen (Kallawaya) de bergen in om daar de hallucinerende drug Cacti te gebruiken. Een trip om nooit meer te vergeten!

Spuiten en slikken op reis op tv

.