Bekijk de uitzending van Sporza op zondag terug

Zo 10 april 2016 | 13:30 Sporza op zondag

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sporza op zondag gemist? Bekijk hier naar Sporza op zondag gemist.

Sporza op zondag

Datum
Zo 10 april 2016
Tijd
13:30 tot 17:30
Zender
Eén
Genre
Sportprogramma
Jaar
2016
Twitter hashtag
#sporza
Officiële Twitter
@sporza
Deel-url
gids.tv/15359473

Wielrennen: rechtstreeks verslag van Parijs-Roubaix.

Na Milaan-San Remo en de Ronde van Vlaanderen staat vandaag met Parijs-Roubaix het derde monument van dit wielerseizoen op het programma. De Hel van het Noorden is volgens velen de mooiste van alle klassiekers, omdat de strijd tegen de elementen nergens zo goed zichtbaar is als op de kasseien in het troosteloze Noord-Franse landschap. Wie wordt de opvolger van John Degenkolb, die na een aanrijding op training een streep moest zetten door het voorjaar? Kan Peter Sagan de dubbel pakken, na zijn winst in de Ronde van Vlaanderen vorige week. Wordt dit het laatste kunstje van Fabian 'Spartacus' Cancellara? Of moeten we kijken naar de andere favorieten Boonen, Terpstra, Boom, Vanmarcke, Stybar en Boasson Hagen?

Commentaar: Michel Wuyts, Karl Vannieuwkerke en Renaat Schotte (op de motor). Interviews: Maarten Vangramberen.

Verder in deze uitzending:
- Autosport: TAC Rally in Tielt (BK Rally) (samenvatting van 9/4).
- Handbal: België - Turkije (terugwedstrijd barragematch voor het EK-kwalificatietornooi). Commentaar: Dirk Gerlo (samenvatting van 9/4).

Sporza op zondag op tv

Parijs-roubaix peter sagan monument belgië turkije training john degenkolb opvolger aanrijding karl vannieuwkerke rally klassiekers ronde van vlaanderen vlaanderen terpstra hel van het noorden landschap schotte milaan-san remo vanmarcke boonen sagan degenkolb dirk noorden sporza.