Bekijk de uitzending van Spoorloos terug

Ma 14 januari 2019 | 21:15 Spoorloos

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spoorloos gemist? Bekijk hier naar Spoorloos gemist.

Spoorloos

Datum
Ma 14 januari 2019
Tijd
21:15 tot 22:15
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Presentatie
Derk Bolt, Jetske van den Elsen
Twitter hashtag
#spoorloos
Uitzending gemist
Spoorloos gemist
Deel-url
gids.tv/21624585

Vanavond is de 600e uitzending van Spoorloos. In deze aflevering gaat presentator Derk Bolt niet alleen op zoek naar een moeder in Colombia, maar wordt ook teruggeblikt op bijna dertig jaar Spoorloos.

Derk Bolt en Jetske van den Elsen vertellen hoe het programma zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld, over spraakmakende ontmoetingen, hachelijke situaties en bijzondere locaties.

In deze aflevering gaat Derk in Colombia op zoek naar de moeder van de 24-jarige Diana. Toen zij 1,5 jaar oud was moest haar moeder haar afstaan aan de kinderbescherming en kwam Diana in een pleeggezin terecht. Op haar derde komt ze bij haar Nederlandse adoptie-ouders terecht en heeft ze een fijne jeugd. Nu ze zelf twee dochtertjes heeft realiseert Diana zich des te meer hoe moeilijk het voor haar moeder moet zijn geweest om haar af te staan en groeit het verlangen naar een ontmoeting. Derk gaat voor Diana op zoek.

Lees meer over Spoorloos op gids.tv/programma/spoorloos.

Spoorloos op tv

Uitzending spoorloos presentator colombia pleeggezin afstaan kinderbescherming overzicht ontmoeting bolt jeugd derk bolt jetske van den elsen diana moeder deze terug.