Bekijk de uitzending van Spoorloos Extra terug

Ma 29 april 2019 | 21:20 Spoorloos Extra

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spoorloos Extra gemist? Bekijk hier naar Spoorloos Extra gemist.

Spoorloos Extra

Datum
Ma 29 april 2019
Tijd
21:20 tot 22:10
Zender
NPO 1
Genre
Realityreeks
Jaar
2019
Presentatie
Derk Bolt, Jetske van den Elsen
Twitter hashtag
#spoorloos
Uitzending gemist
Spoorloos Extra gemist
Deel-url
gids.tv/22167584

Vanavond start een nieuwe reeks van Spoorloos Extra, elke maandag om 21:20 uur op NPO 1.

Deze week het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen.

Zij hoorde van hen dat het contact met de biologische familie de leegte in Jeff’s leven had kunnen vullen. Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland om de band met Martina aan te halen. Hij bracht slecht nieuws mee.

Ook in deze aflevering het verhaal van Diana. In 2004 zocht én vond Diana met behulp van Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland. De eerste ontmoeting tussen vader en dochter was een feest van herkenning. Het klikte enorm. Urenlang zaten ze op een terras en raakten niet uitgepraat. Toch ontstond er níet de vader-dochter band waar Diana zo op had gehoopt.

Na tien jaar vol teleurstellingen verbrak ze het contact en werd het stil. Maar een half jaar geleden was daar opeens dat telefoontje. "Hij gaf me uiteindelijk het grootste cadeau van mijn leven. Hij nam me mee naar Suriname."

Spoorloos Extra op tv

Duitsland feest nederland zoektocht new york drugs spoorloos dochter echtpaar overdosis terras 2004 86-jarige ontmoeting telefoontje bolt leegte biologische geadopteerd cecil overleden start martina magazine derk bolt jetske van den elsen diana vader contact vader en dochter familie aflevering 1 zoon week tien jaar broer deze week deze amerikaans.