Bekijk de uitzending van SPLINTER, in de politiek terug

Vr 15 maart 2019 | 21:20 SPLINTER, in de politiek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van SPLINTER, in de politiek gemist? Bekijk hier naar SPLINTER, in de politiek gemist.

SPLINTER, in de politiek

Datum
Vr 15 maart 2019
Tijd
21:20 tot 22:00
Zender
NPO 3
Genre
Documentaire
Jaar
2018
Presentatie
Splinter Chabot
Deel-url
gids.tv/21924880

In de vijfde en voorlaatste aflevering van Splinter Chabots programma Splinter in de politiek gaat het over het voeren van een politieke campagne.

Wat moet een politicus uit de kast halen om de stem van de kiezer te winnen? Splinter gaat mee op campagne en bespreekt met reclamemannen of het verkopen van politieke inhoud lijkt op het branden van een product.

Diederik Samsom legt de rollenspellen uit waarmee politici zich op grote debatten voorbereiden. Met Lilian Marijnissen bespreekt hij hoe haar vriendinnen haar behoeden voor het vervallen in Haags jargon.

Ook neemt Splinter de meest spraakmakende momenten van de campagnes voor de Provinciale Statenverkiezingen door met campagnestrategen.

SPLINTER, in de politiek op tv

Diederik samsom politiek campagne provinciale statenverkiezingen samsom documentaire politicus politici provinciale statenverkiezingen splinter branden debatten lilian marijnissen marijnissen lilian kiezer campagnes seizoen vriendinnen uit de kast verkopen voeren.