Bekijk de uitzending van Spies Like Us terug

Vr 7 juni 2019 | 22:45 Spies Like Us IMDb: 6.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Spies Like Us gemist? Bekijk hier naar Spies Like Us gemist.

Spies Like Us

Spies Like Us
Datum
Vr 7 juni 2019
Tijd
22:45 tot 00:45
Zender
SBS 9
IMDb
6.4
Genre
Komedie
Jaar
1985
Regisseur
John Landis
Acteurs
Chevy Chase, Dan Aykroyd, Jeff Harding, Douglas Lambert, Bernie Casey
Twitter hashtag
#SpiesLikeUs
Deel-url
gids.tv/22378707

Spies Like Us is een Amerikaanse komedie uit het jaar 1985. Deze productie is geregisseerd door John Landis. Met in de hoofdrol Chevy Chase, Dan Aykroyd en Steve Forrest.

Emmett Fitz Hume (Chevy Chase) en Austin Millbarge (Dan Aykroyd) zijn twee C.I.A.-spionnen die nog nooit een grote missie hebben volbracht. Zij zitten aan hun bureau in Washington D.C. te fantaseren over hoe het zou zijn om op een spionage-missie te gaan. Tot hun eigen verbazing worden juist zij geselecteerd om de wereld te redden van een nucleaire ramp. Samenwerken zal niet makkelijk zijn want de heren mogen elkaar niet erg graag. Om hun missie tot een goed einde te brengen, moeten ze via Afganistan de Sovjet Unie binnen zien te dringen. Natuurlijk worden zij gedurende hun hele reis achterna gezeten door Russische militairen. Na meerdere malen door het oog van de naald gekropen te zijn, komen zij tot de conclusie dat zij door de C.I.A. zijn gebruikt om de aandacht van de echte spionnen af te leiden.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/spies-like-us

Spies Like Us op tv

.
Spies Like Us - Trailer