Bekijk de uitzending van Species II terug

Wo 15 mei 2019 | 22:49 Species II IMDb: 4.4

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Species II gemist? Bekijk hier naar Species II gemist.

Species II

Species II
Datum
Wo 15 mei 2019
Tijd
22:49 tot 00:42
Zender
RTL 7
IMDb
4.4
Genre
SF-thriller
Jaar
1998
Regisseur
Peter Medak
Acteurs
Michael Madsen, Natasha Henstridge, Marg Helgenberger, Marg Heldenberger, Mykelti Williamson
Twitter hashtag
#species2
Deel-url
gids.tv/22253447

Species II is een Amerikaanse sciencefiction en horrorfilm uit het jaar 1998 onder regie van Peter Medak. De productie is een vervolg op de film Species uit 1995 en werd in 2004 zelf opgevolgd door Species III. Van de cast uit de eerste film Species keren Natasha Henstridge, Michael Madsen en Marg Helgenberger terug in het tweede deel.

Patrick (Justin Lazard), Dennis (Mykelti Williamson) worden op een missie naar Mars gezonden. In de tijd dat Patrick als eerste mens op de planeet wandelt, kruipt er een alien aan boord die zich even later meester maakt van de astronauten en zich in hun lichaam nestelt. Eenmaal terug op aarde begint vooral Patrick zich vreemd te gedragen. De alien in hem wil zich voortplanten en Patrick krijgt een enorme drang naar seks. De overheid beseft dat er iets goed mis is, en roept de hulp in van dokter Laura Backer en Press Lenox.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/species-ii

Species II op tv

Overheid astronauten planeet mars horrorfilm productie film alien seks aarde dokter lichaam 1995 meester 2004 streamen missie laura dennis marg helgenberger mykelti williamson madsen tijd deze terug.
Species II - Trailer