Bekijk de uitzending van Soof: Een Nieuw Begin terug

Zo 21 januari 2018 | 20:59 Soof: Een Nieuw Begin

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Soof: Een Nieuw Begin gemist? Bekijk hier naar Soof: Een Nieuw Begin gemist.

Soof: Een Nieuw Begin

Datum
Zo 21 januari 2018
Tijd
20:59 tot 21:59
Zender
RTL 4
Genre
Dramaserie
Jaar
2018
Twitter hashtag
#Soof
Deel-url
gids.tv/19470702

De nieuwe serie 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat vanavond van start bij RTL 4. In de tiendelige hedendaagse komedieserie trek Kasper (Fedja van Huêt) na de scheiding met Soof (Lies Visschedijk) tijdelijk bij haar en de kinderen in op zolder, nadat zijn eigen ‘mancave’ onbewoonbaar is verklaard. Een eigen leven in elkaars nabijheid, dat vraagt om ongemakkelijke en hilarische situaties. 'Soof: Een Nieuw Begin' gaat verder waar de tweede speelfilm eindigt, maar kan ook los van de speelfilms bekeken worden.

De situatie van 'living divorced together' die ontstaat door de terugkeer van Kasper, lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant De Kooksoof te richten. Deze situatie leidt echter onvermijdelijk tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen ...

Na de twee succesvolle films keren Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terug in hun rollen in de serie 'Soof: Een Nieuw Begin'. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha.

Elise Schaap (Josine, de bouwkundige) en Barbara Sloesen (Joy, de nieuwe keukenhulp) zijn toegevoegd aan de cast. Evenals Gustav Borreman (Mick, de overbuurman) en Peter Vandemeulebroecke (Didier, een charmante vlogger en influencer).

Soof: Een Nieuw Begin op tv

Restaurant brent scheiding zolder serie dramaserie schaap terugkeer onbewoonbaar niek speelfilm kinderen start soof anneke blok dan karaty dick van den toorn elise schaap lies visschedijk vlogger barbara sloesen.
Promo: Soof: Een Nieuw Begin