Bekijk de uitzending van Soof: De Serie terug

Zo 17 februari 2019 | 21:55 Soof: De Serie

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Soof: De Serie gemist? Bekijk hier naar Soof: De Serie gemist.

Soof: De Serie

Datum
Zo 17 februari 2019
Tijd
21:55 tot 22:55
Zender
RTL 4
Genre
Dramaserie
Jaar
2019
Acteurs
Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Elise Schaap, Dan Karaty, Robert de Hoog
Deel-url
gids.tv/21797279

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Soof te zien. Elke zondag wordt om 22:00 uur een nieuwe aflevering uitgezonden op RTL 4.

De belangrijkste personages zijn dit seizoen opnieuw Soof (gespeeld door Lies Visschedijk), haar ex-partner Kasper (Fedja van Hûet) en haar moeder Hansje (Anneke Blok). Een nieuw gezicht is Victor, producent/regisseur van Soofs nieuwe tv-kookprogramma én tevens haar nieuwe lover. Hij wordt gespeeld door Robert de Hoog.

In het nieuwe seizoen proberen Soof en Kasper elkaar los te laten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine (Elise Schaap), is Soof druk in de weer met haar vader.

Lees meer over deze serie op gids.tv/3599/nieuwe-seizoen-soof.

Soof: De Serie op tv

Afscheid liefde bruiloft serie dramaserie schaap makkelijker baby roest soof dan karaty elise schaap lies visschedijk robert de hoog moeder vader pasgeboren gezicht seizoen aflevering 1 seizoen 2 druk deze.