Bekijk de uitzending van Sons of anarchy terug

Zo 25 september 2011 | 22:55 Sons of anarchy

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sons of anarchy gemist? Bekijk hier naar Sons of anarchy gemist.

Sons of anarchy

Datum
Zo 25 september 2011
Tijd
22:55 tot 23:35
Zender
RTL 7
Genre
Dramaserie
Acteurs
Charlie Hunnam, Katey Sagal, Ron Perlman
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6449453

In een nieuwe reeks van ‘Sons of Anarchy', de serie rond een motorclub, is Katey Sagal als Gemma, echtgenote van de president van de club, ook weer van de partij. Over haar rol zegt ze: “Gemma is hard als het nodig is en gevoelig als het moet. En ze is slim. De clubleden hebben respect voor haar en beschouwen haar als een moeder, bij wie ze kunnen aankloppen voor wijze raad en soms een hartverwarmende knuffel. Want ook al lijken die kerels nog zo stoer, uiteindelijk zijn het diep in hun hart kleine jongens die af en toe een aai over hun bol willen.”

Verhaallijn:

Jax, Clay en de rest van de gedetineerde keren tijdens hun proefverlof terug naar Charming. Tijdens hun afwezigheid is er veel veranderd in de stad. Jacon Hale Jr. is verkozen tot burgemeester en hij is met plannen bezig die in zijn financiële voordeel werken. De gezondheid van Unser is achteruit gegaan en Tara is bevallen van haar tweede zoon Thomas.

Sons of anarchy op tv

President gezondheid burgemeester motorclub knuffel bevallen proefverlof serie dramaserie gedetineerde stoer voordeel gevoelig clubleden plannen clay moeder hart werken charlie hunnam katey sagal ron perlman jongens sons of anarchy.