Bekijk de uitzending van Somebody's Gotta Do It terug

Wo 15 november 2017 | 20:30 Somebody's Gotta Do It

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Somebody's Gotta Do It gemist? Bekijk hier naar Somebody's Gotta Do It gemist.

Somebody's Gotta Do It

Datum
Wo 15 november 2017
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Episode 1
Jaar
2014
Twitter hashtag
#somebodysgottadoit
Deel-url
gids.tv/19016413

Mike Rowe is terug. De man die vooral bekend is van zijn 'smerige' programma Dirty Jobs komt met een bijna logisch vervolg: Somebody’s Gotta Do It. Hierin gaat hij opnieuw op zoek naar bijzondere beroepen en werkzaamheden. Niet zo ranzig als voorheen, maar minstens zo opvallend. Van mensen die zich inzetten voor het redden van prairiehonden of trompetkraanvogels tot ambachtelijke makers van truffels, geitenkaas of chocolade.

Ook gaat hij langs bij opvallende verzamelaars die bijvoorbeeld een haarmuseum hebben (met haar van Elvis en Kennedy!), een lunchtrommelmuseum of een lugubere collectie van delen van het menselijk lichaam – inclusief een stuk van Einsteins hersenen. Mike wil niet alleen weten hoe al deze mensen hun opvallende vak uitoefenen, maar vooral waar hun passie vandaan komt.

Ook wil Mike natuurlijk zelf ondervinden hoe het is om dit werk te doen. Zo duikt hij in het theater van Le Reve in Vegas van tien meter hoogte het water in en komt hij in Chicago oog in oog te staan met een stier tijdens het werk bij een stierenrijderswedstrijd. Tja, somebody’s gotta do it…

Somebody's Gotta Do It op tv

Chicago theater ondernemers werkzaamheden chocolade redden collectie lichaam beroepen hersenen stier water dirty jobs.
Promo: Somebody's Gotta Do It