Bekijk de uitzending van Smeris terug

Zo 19 januari 2020 | 20:15 Smeris

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Smeris gemist? Bekijk hier naar Smeris gemist.

Smeris

Datum
Zo 19 januari 2020
Tijd
20:15 tot 21:10
Zender
NPO 3
Genre
Misdaadserie
Jaar
2019
Regisseur
Marc Willard
Acteurs
Jeroen van Koningsbrugge, Dennis van de Ven
Twitter hashtag
#smeris
Officiële Twitter
@SmerisBNN
Uitzending gemist
Smeris gemist
Deel-url
gids.tv/23645233

Vanavond start het laatste seizoen van de Nederlandse misdaadserie Smeris. Wekelijks om 20:15 uur op NPO 3. Seizoen 5 bestaat uit slechts drie afleveringen, waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven voor de laatste keer de rollen van rechercheurs Theo en Willem spelen.

Kunstroof
Dit seizoen heeft het team van politiebureau Tilburg te maken met een nijpend tekort aan personeel, waardoor criminelen vrij spel lijken te krijgen. Het seizoen draait om een kunstroof in de stad. De sleutel ligt op Bonaire, waardoor Willem en Theo naar de andere kant van de oceaan mogen.

Stiptheidsactie
De eerste aflevering begint met een door Willem georganiseerde stiptheidsactie om aandacht te vragen voor de golf van misdaad die Tilburg teistert. Maar of dat nou wel zo'n goed idee is...

Vooruitkijken
Bekijk de eerste beelden van Smeris seizoen 5 en bekijk het hele seizoen nu al via gids.tv/v150328/smeris

Smeris op tv

Golf misdaad kunstwerk tekort kunstroof tilburg criminelen oceaan personeel politiebureau bonaire eerste aflevering theo koud start sleutel dennis van de ven jeroen van koningsbrugge dennis team smeris eerste beelden vragen stad vooruitkijken seizoen aflevering 1 laatste seizoen wekelijks.