Bekijk de uitzending van Smaakt naar meer terug

Ma 10 december 2018 | 22:15 Smaakt naar meer

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Smaakt naar meer gemist? Bekijk hier naar Smaakt naar meer gemist.

Smaakt naar meer

Datum
Ma 10 december 2018
Tijd
22:15 tot 22:55
Zender
NPO 1
Genre
Culinair magazine
Jaar
2018
Twitter hashtag
#smaaktnaarmeer
Uitzending gemist
Smaakt naar meer gemist
Deel-url
gids.tv/21437667

Smaakt naar meer, de nabeschouwing van Heel Holland Bakt, is dit seizoen op maandag te zien. Presentator André van Duin bespreekt vanaf elke maandag om 22:10 uur op NPO 1 wekelijks de voorbije Heel Holland Bakt-aflevering (op zondag om 20:20 uur te zien op NPO 1) met Bekende Bakfans, de afvaller(s) van de week en bekende patissiers.

Bekende Bakfans (BBF's) die dit seizoen aanschuiven bij André in de studio, zijn onder anderen Anne-Marie Jung, Thomas Acda en Richard Groenendijk. Dit seizoen beschikt Smaakt naar meer over een vast patissier-panel, met daarin Remy Duker, Marieke Harkema en Danny Jansen. Met hen, de afvaller(s) van de week én de BBF's blikt André terug op de laatste aflevering van Heel Holland Bakt. Wat ging er mis? Waarom werd die ene kandidaat Meesterbakker van de Week en wat viel er verder op?

In de eerste aflevering van Smaakt naar meer gaat alles net even anders dan we gewend zijn. Er komt niet één afvaller van de week langs, maar vijf. Deze vijf bakkers moesten het Heel Holland Bakt-terrein verlaten met de baktent letterlijk in zicht. Hoe is het om meer dan 500 collega-thuisbakkers te 'verslaan', zo dicht bij de tent te komen, maar er nooit binnen te kunnen stappen?

En omdat het de eerste aflevering van het seizoen is en toch alles al anders dan anders verloopt, schuiven Janny en Robèrt ook bij André in de studio aan.

Smaakt naar meer op tv

Tent andré van duin presentator heel holland bakt holland bakkers thomas acda kandidaat eerste aflevering culinair groenendijk anne-marie jung magazine richard groenendijk dicht smaakt naar meer vast seizoen aflevering 1 week studio wekelijks deze harkema terug.