Bekijk de uitzending van Slot: Familie Gillis, massa is kassa terug

Ma 22 februari 2021 | 20:30 Slot: Familie Gillis, massa is kassa

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Slot: Familie Gillis, massa is kassa gemist? Bekijk hier naar Slot: Familie Gillis, massa is kassa gemist.

Slot: Familie Gillis, massa is kassa

Datum
Ma 22 februari 2021
Tijd
20:30 tot 21:25
Zender
SBS 6
Genre
Amusement
Deel-url
gids.tv/25904429

In de laatste aflevering van 'Familie Gillis: massa is kassa' loopt het voor multimiljonair Peter Gillis allemaal niet zoals hij had gehoopt bij de opening van zijn nieuwe vakantiepark.

Stickers
Multimiljonair Peter Gillis loopt nog steeds rond met een zak vol keurmerkstickers. Hij heeft vijfduizend vakantieverblijven op zijn naam staan, maar nog niet één sticker kunnen plakken. Gaat het vandaag wel lukken?

Receptie
Ook wordt er een receptie georganiseerd op het nieuwe park, maar het loopt allemaal niet zoals Peter het in zijn hoofd heeft. Zit het dan nooit eens mee?

Over het programma
Dit realityprogramma gaat over selfmade miljonair Peter Gilles, eigenaar van vakantieparken in Nederland en België. De hele familie is betrokken bij het bedrijf. Het reilen en zeilen wordt vastgelegd door de camera's van SBS6.

Je kunt alle afleveringen van 'Familie Gillis: massa is kassa' terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/familie-gillis-massa-is-kassa.

Slot: Familie Gillis, massa is kassa op tv

.