Bekijk de uitzending van Skin Tight terug

Do 14 juni 2018 | 21:00 Skin Tight

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Skin Tight gemist? Bekijk hier naar Skin Tight gemist.

Skin Tight

Datum
Do 14 juni 2018
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
TLC
Genre
Stephanie, Darcy, & BJ
Twitter hashtag
#skintight
Deel-url
gids.tv/20398804

In een nieuw en emotioneel seizoen van Skin Tight helpt Dr. Nowzaradan samen met andere plastische chirurgen weer een groot aantal patiënten die kampen met overtollige huid na extreem gewichtsverlies. De afleveringen van Skin Tight zijn vanaf vanavond elke donderdag om 21:00 uur met dubbele afleveringen te zien op TLC.

Een van de patiënten is de 24-jarige Stephanie, die na de geboorte van haar zoon haar gewicht in no-time zag toenemen. Toen haar zoon daarna voor zijn leven moest vechten door hartfalen, nam ze zich voor weer in conditie te komen, zodat ze er voor hem kon zijn. Haar huid kromp echter niet mee met de 80 kilo die ze in korte tijd wist kwijt te raken, waardoor ze nu allemaal overtollig vel heeft.

Met kleren aan is er niks van te merken en is ze trots op haar herwonnen lichaam, maar zonder kleren durft ze amper in de spiegel te kijken. Ze vindt steun bij haar moeder Darcy die in dezelfde situatie zit na haar eigen gewichtsverlies. Ze gaan samen op bezoek bij Dr. Nowzaradan in de hoop dat hij de overtollige huid kan verwijderen.

Ook de 40-jarige BJ staat op een belangrijk keerpunt in zijn leven. Jarenlang leefde hij een wild leven vol drugs en fastfood. Toen hij daarmee stopte en een gelukkig gezin startte, woog hij inmiddels meer dan 220 kilogram. Hij wist dat hij zo nooit een perfecte vader kon zijn voor zijn kinderen en besloot af te vallen. Hij verloor meer dan 160 kilogram, maar bleef ook met de overtollige huid zitten.

Ook hij hoopt dat een operatie hem verder helpt. Zodat zijn zoontje hem niet meer hoeft te helpen met het aankleden van de speciale strakke kleren die zijn loszittende huid bij elkaar houden. De huidoperatie is niet eenvoudig en het herstel is zwaar en pijnlijk. Maar dat hebben de deelnemers er graag voor over. Nadat ze alles gedaan hebben om hun gewicht te verliezen, willen ze ook graag deze laatste stap zetten.

Skin Tight op tv

Kleren drugs conditie fastfood geboorte operatie kampen pijnlijk huid gezin extreem spiegel wild lichaam plastische emotioneel deelnemers hartfalen kinderen steun moeder vader trots seizoen 3 seizoen aflevering 1 zoon zwaar kijken kwijt tijd.
Promo: Skin Tight