Bekijk de uitzending van Sister Wives terug

Wo 29 januari 2020 | 20:30 Sister Wives

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sister Wives gemist? Bekijk hier naar Sister Wives gemist.

Sister Wives

Datum
Wo 29 januari 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
TLC
Genre
Kicked Out
Twitter hashtag
#sisterwives
Deel-url
gids.tv/23705134

Vanavond start het negende seizoen van de realityserie Sister Wives. Elke woensdag om 20:30 uur op TLC.

Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/ kanaal-tlc.

Issues
De spanningen nemen toe in het polygamische gezin van Kody en zijn vier vrouwen. Nu ze Las Vegas gaan verlaten voor hun nieuwe onderkomen in de Coyote Pass, lijken er allerlei sluimerende issues boven te komen.

Klachten
De spanning begint extern als ze tegenslag krijgen bij het betrekken van hun tijdelijke huurwoningen in Flagstaff. De huizen staan al ver uit elkaar, waardoor ze niet echt samenwonen en als Meri dan ook nog klachten krijgt van haar nieuwe buren, zit er voor haar niks anders op dan weer weg te gaan.

Woonlasten
Ze keert terug naar de oude woning in Vegas en is daarmee letterlijk nog verder van huis. Aangezien ze de woning in Vegas maar niet verkocht krijgen, en ze nog niet aan de Coyota Pass terechtkunnen, stapelen de woonlasten zich ook nog op, wat ook niet voor veel rust zorgt.

Irritatie
En dan zijn er nog de kinderen die geen zin hadden in een verhuizing en niet gelukkig lijken in Flagstaff. Kody probeert zoals altijd optimistisch te blijven en is druk bezig met het ontwerpen van hun nieuwe onderkomen aan de Coyote Pass. Maar als hij voor zichzelf een apart onderkomen in gedachten heeft, terwijl de vier vrouwen wel onder één dak moeten wonen, haalt hij een hoop irritatie naar boven.

Sister Wives op tv

Vrouwen politie verhuizing buren huurwoningen spanningen tegenslag gezin regent las vegas spanning stapelen dames woonlasten irritatie kinderen start kanaal woning nieuwe buren optimistisch verkocht seizoen aflevering 1 realityserie druk geen klachten terug rust zichzelf.