Bekijk de uitzending van Sinterklaas wie kent hem niet? terug

Wo 5 december 2018 | 20:35 Sinterklaas wie kent hem niet?

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sinterklaas wie kent hem niet? gemist? Bekijk hier naar Sinterklaas wie kent hem niet? gemist.

Sinterklaas wie kent hem niet?

Datum
Wo 5 december 2018
Tijd
20:35 tot 21:35
Zender
NPO 1
Genre
Quiz
Jaar
2018
Regisseur
David Grifhorst
Acteurs
Stefan de Walle
Presentatie
Dieuwertje Blok, Frank Evenblij
Deel-url
gids.tv/21410702

Wie kent de meeste Sinterklaasliedjes? Wie kan het beste rijmen? En wat is er aan de hand met de chocoladeletters? Onder leiding van miss Sinterklaasjournaal Dieuwertje Blok en Frank Evenblij gaan Mark Tuitert, Sander Lantinga, Maan de Steenwinkel, Anita Witzier, Gregory Sedoc en Erik van Muiswinkel, verdeeld over twee teams, de strijd met elkaar aan.

In de Sinterklaasshow 'Sinterklaas, wie kent hem niet?' komen we erachter wie het meest, maar vooral ook wie er het minst weet van de Goedheiligman en z’n makkers.

Pakjesavond was nog nooit zo gezellig. Als alle cadeaus in de huiskamers zijn uitgepakt nemen Dieuwertje en Frank de avond over met fragmenten, spelletjes, improvisaties en livemuziek onder leiding van Eric van Tijn. De enige échte Sinterklaas is aanwezig om de vragen uit te leggen en de kandidaten op gepaste wijze te straffen wanneer ze foute antwoorden geven.

Sinterklaas wie kent hem niet? op tv

.