Bekijk de uitzending van Sing It! terug

Zo 22 april 2018 | 21:35 Sing It!

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sing It! gemist? Bekijk hier naar Sing It! gemist.

Sing It!

Datum
Zo 22 april 2018
Tijd
21:35 tot 22:35
Zender
SBS 6
Genre
Show
Twitter hashtag
#singit
Deel-url
gids.tv/20057189

Sing It! is een nieuw, emotioneel en muzikaal feelgood-programma waarin iedereen zijn gevoel, vraag, spijt of dankbaarheid op een wel heel bijzondere manier kan overbrengen aan geliefden, vrienden of collega's. Namelijk met een speciaal geschreven lied. Kunnen de boodschappers zelf zingen? Dan mag dat uiteraard, maar ze mogen dit ook overlaten aan presentatoren Nick & Simon of aan een andere favoriete artiest. Sing It! is vanaf vanavond elke zondag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Iedere aflevering bestaat uit een mix van kleine en grote verhalen. Voor elke muzikale boodschap geldt dat alles op alles wordt gezet om tot een zo mooi mogelijke uitvoering van het lied te komen. Op een bekende melodie wordt er door Nick & Simon, of een andere bekende artiest, samen met de boodschapper een persoonlijke tekst geschreven.

Op locatie wordt de persoon voor wie dit lied bedoeld is op een bijzondere manier met dit unieke optreden overvallen. In deze tijden waarin iedereen vooral digitaal met elkaar communiceert brengen we in Sing It! boodschappen over op de 'ouderwetse' manier: van mens tot mens.

Sing It! op tv

Digitaal lied boodschappen show emotioneel collega's geliefden artiest sbs6 boodschap optreden sing overvallen spijt seizoen aflevering 1 nick & simon.