Bekijk de uitzending van Silver Linings Playbook terug

Vr 17 januari 2020 | 20:25 Silver Linings Playbook IMDb: 7.7

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Silver Linings Playbook gemist? Bekijk hier naar Silver Linings Playbook gemist.

Silver Linings Playbook

Silver Linings Playbook
Datum
Vr 17 januari 2020
Tijd
20:25 tot 22:25
Zender
NPO 3
IMDb
7.7
Genre
Drama
Jaar
2012
Regisseur
David O. Russell
Acteurs
Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver Weaver, Chris Tucker
Twitter hashtag
#silverliningsplaybook
Deel-url
gids.tv/23630291

Silver Linings Playbook is een Amerikaanse drama- en komediefilm uit het jaar 2012. De hoofdrollen worden vertolkt door Bradley Cooper, Jennifer Lawrence en Robert De Niro.

Het verhaal gaat over Pat Solitano. Hij is net ontslagen uit een psychiatrische inrichting en probeert zijn leven weer op te bouwen. Hij trekt in bij zijn ouders en doet de zoveelste poging om weer in het reine te komen bij zijn ex-vrouw. Dat zij niks meer van hem wil weten, weigert hij onder ogen te zien. Pas wanneer de heetgebakerde Pat de onaangepaste Tiffany ontmoet, die zo haar eigen problemen heeft, komt hij zichzelf pas echt tegen.

Voor haar hoofdrol in deze onconventionele romantische komedie mocht Jennifer Lawrence een Oscar in ontvangst nemen. Regisseur David O. Russell, die eerder 'The Fighter' en 'Three Kings' afleverde, bewerkte zelf het gelijknamige boek van Matthew Quick tot een scenario.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/silver-linings-playbook

Silver Linings Playbook op tv

.
Silver Linings Playbook - Trailer