Bekijk de uitzending van Showbizzquiz terug

Za 16 februari 2013 | 21:30 Showbizzquiz

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Showbizzquiz gemist? Bekijk hier naar Showbizzquiz gemist.

Showbizzquiz

Datum
Za 16 februari 2013
Tijd
21:30 tot 22:55
Zender
SBS 6
Genre
Entertainmentprogramma
Presentatie
Rick Brandsteder, Ron Brandsteder
Twitter hashtag
#showbizzquiz
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8767478

Ron en Rick Brandsteder zijn vanaf vanavond terug bij SBS6 met het nieuwe spelprogramma de Showbizzquiz.

Beide Brandsteders spelen met een eigen team van vrienden, familieleden en kennissen tegen elkaar. Door zoveel mogelijk showbizzvragen goed te beantwoorden kunnen zij een flink geldbedrag bij elkaar spelen.

Tot en met de finale doen vader en zoon Brandsteder er alles aan om de ander te laten verliezen en uiteindelijk in het showbizzzwembad te zien plonzen. Het team dat het in het finalespel droog weet te houden, mag het gewonnen geldbedrag mee naar huis nemen.

Extra leuk voor de kijker, is dat de quizonderdelen thuis via het Tweede Scherm (sbs.nl/plus) mee te spelen zijn.

De scheiding van Rafaël en Sylvie, de eerste en laatste James Bond, de tatoeages van David Beckham: dagelijkse kost voor de echte showbizzkenners. Door televisieprogramma's zoals Shownieuws, entertainment- en lifestyle-magazines, kranten en internetsites worden we continu op de hoogte gehouden van nieuwtjes over sterren van toen en nu. In de Showbizzquiz wordt deze kennis getest met rubrieken als Vallende Sterren, Sterren Schieten en het Stroopwaffelen.

Ron en Rick Brandsteder voeren een team van vier vrienden, familieleden of collega's van verschillende leeftijden aan. Aangemoedigd door een enthousiaste publiekstribune nemen de teams het tijdens verschillende spellen tegen elkaar op. Wie heeft uiteindelijk de meest uitgebreide showbizzkennis in deze gezellige familieshow?

Showbizzquiz op tv

Finale scheiding kranten james bond sterren familieleden collega's vallende rick kijker sbs6 scherm shownieuws james teams spellen rick brandsteder ron brandsteder team vallende sterren vader.
Promo - Showbizzquiz