Bekijk de uitzending van Shifting Gears With Aaron Kaufman terug

Za 31 maart 2018 | 21:00 Shifting Gears With Aaron Kaufman

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Shifting Gears With Aaron Kaufman gemist? Bekijk hier naar Shifting Gears With Aaron Kaufman gemist.

Shifting Gears With Aaron Kaufman

Datum
Za 31 maart 2018
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
Discovery
Genre
A New Start
Jaar
2018
Twitter hashtag
#shiftinggears
Deel-url
gids.tv/19921986

Aaron Kaufman is terug. De top-technicus en motor-maestro van Fast N' Loud is terug op het scherm nadat de wegen scheidden tussen hem en Richard Rawlings. Met Shifting Gears With Aaron Kaufman begint hij aan een nieuw avontuur waarin hij zijn eigen ideeën nog meer tot uitvoer kan brengen en waarbij passie belangrijker is dan winst. Met zijn onderneming Arclight Fabrication schakelt hij letterlijk een tandje bij en wil hij bestaande auto’s omtoveren tot extreme high-performance racemonsters. Niet voor de snelle verkoop, maar om er zelf ook plezier aan te beleven.

Kaufman vindt het heerlijk om nu zelf alle keuzes te kunnen maken. Hij kiest zijn team, hij kiest de auto’s en hij kiest hoe ze gebouwd worden. Met een select team van vertrouwelingen wil hij de wereld laten zien wat hij nog meer in huis heeft. En hij begint meteen ambitieus door een oude Scout om te bouwen tot een 'ultra racemonster' dat over rotsblokken kan klauteren. Ook gaat hij de uitdaging aan om een race pick-up truck van 1000pk te bouwen waarmee hij meedoet aan de eerste jaarlijkse 'Kaufman Cup'.

Shifting Gears With Aaron Kaufman op tv

Race rotsblokken truck garage verkoop baard pick-up avontuur ambitieus scherm start team fast seizoen plezier aflevering 1 winst.
Promo: Shifting Gears With Aaron Kaufman