Bekijk de uitzending van Serious Request terug

Ma 18 december 2017 | 19:25 Serious Request

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Serious Request gemist? Bekijk hier naar Serious Request gemist.

Serious Request

Datum
Ma 18 december 2017
Tijd
19:25 tot 20:25
Zender
NPO 3
Genre
Muziekprogramma
Jaar
2017
Twitter hashtag
#SR16
Officiële Twitter
@seriousrequest
Uitzending gemist
Serious Request gemist
Deel-url
gids.tv/19239570

Jan Versteegh en Eva Koreman doen vanaf vandaag iedere dag verslag van 3FM Serious Request 2017 op NPO 3. Lex Uiting en het radioduo Mark en Rámon gaan iedere aflevering het land in om geld in te zamelen voor het goede doel. In de vrolijke setting van een café vol publiek, eigenlijk het clubhuis van Serious Request, wordt er muziek gemaakt, spreekt Jan met BN’ers en gulle gevers, worden challenges gedaan en zien we wat er die dag allemaal is gebeurd in en om Het Glazen Huis. Onder anderen Robert ten Brink, De Jeugd van Tegenwoordig, Remy Bonjasky, Loes Haverkort, Chef’Special, Jan Kooijman, Marieke Elsinga en Ellie Lust komen langs.

Eva Koreman peilt de sfeer op het plein en vraagt het publiek bij de brievenbus hoe ze geld hebben opgehaald. Serious Request Angels Mark en Rámon zijn te huur voor alle nodige werkzaamheden en Lex Uiting test de bereidheid om in actie te komen door misschien wel bij jou aan te bellen. Daarnaast staan we in de uitzending stil bij het doel van de actie en zijn er beelden te zien die 3FM-dj Wijnand Speelman maakte op zijn reis naar Nigeria.

In Het Glazen Huis in Apeldoorn zitten dj’s Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen van 18 tot en met 24 december zonder eten opgesloten om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. De actie vraagt dit jaar aandacht voor verscheurde families in natuurramp- en conflictgebieden: wereldwijd zijn meer dan vier miljoen mensen elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Serious Request op tv

.