Bekijk de uitzending van Seeking Sister Wife terug

Do 14 februari 2019 | 22:00 Seeking Sister Wife

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Seeking Sister Wife gemist? Bekijk hier naar Seeking Sister Wife gemist.

Seeking Sister Wife

Datum
Do 14 februari 2019
Tijd
22:00 tot 23:00
Zender
TLC
Genre
It's Time To Start Seeking Again!
Jaar
2019
Twitter hashtag
#seekingsisterwife
Deel-url
gids.tv/21785773

Daten kan soms best lastig zijn, maar wat als je een date hebt met een getrouwd stel? Dat is de opmerkelijke situatie in de reality-serie Seeking Sister Wife, waarbij vier getrouwde koppels hun relatie willen uitbreiden met een nieuwe partner.

Het tweede seizoen van Seeking Sister Wife is vanaf vanavond elke donderdag om 22:00 uur te zien op TLC.

Geen gemakkelijke beslissing, want naast dat polygamie bij wet verboden is, wordt het ook lang niet door iedereen begrepen of geaccepteerd dat een man meerdere vrouwen heeft. Toch willen Ashley en Dimitri Snowden na negen jaar huwelijk graag een tweede vrouw bij hun relatie aansluiten, waarop ze besluiten op datingavontuur te gaan en Vanessa tegenkomen.

Ook Paige McGee zou graag een sister wife willen, maar weet nog niet of ze er tegen kan als haar man Bernie (16 jaar getrouwd) met een andere vrouw gaat daten. Jeff Alldredge is al getrouwd met twee vrouwen (Vanessa en Sharis) maar date op dit moment met Jennifer om haar als derde vrouw in zijn gezin te verwelkomen.

Ook Colton Winder heeft met Tami en Sophie al een polygamisch gezin en wil graag een derde vrouw. Maar deze streng fundamentalistische mormonen-familie wil daarvóór wel eerst naar buiten treden als meervoudig gezin. Hoe gaan de vier gezinnen om met het zoeken van een sister wife en hoe vinden de nieuwe vrouwen het om te daten met twee personen in plaats van een? Is het delen van liefde wel iets waar iedereen gelukkig van wordt?

Seeking Sister Wife op tv

.