Bekijk de uitzending van Secret Life of the Zoo terug

Vr 27 december 2019 | 00:25 Secret Life of the Zoo

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Secret Life of the Zoo gemist? Bekijk hier naar Secret Life of the Zoo gemist.

Secret Life of the Zoo

Datum
Vr 27 december 2019
Tijd
00:25 tot 01:11
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Deel-url
gids.tv/23513555

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo, de populairste dierentuin van het Verenigd Koninkrijk. Ingelezen door Chris Dusauchoit.

In deze aflevering staan de mama's centraal. Net zoals bij de mensen spelen ze een centrale rol in de opvoeding van hun kleintjes. Moederbrilbeer Lima is overbeschermend voor haar welpje Madidi, zo erg dat ze haar meisje niet naar buiten wil laten gaan. Lima moet haar een beetje leren los te laten. Bij de olifanten wil Nandita maar niet opgroeien. Ze is nu 2 jaar en ze zou stilaan een moederrol moeten opnemen, maar ze speelt liever met de kleintjes. Dat nemen de andere olifanten haar niet in dank af. En bij de dwergzijdeaapjes is Audrey opnieuw zwanger en het is alweer een tweeling. Dat is bij deze met uitsterven bedreigde diersoort normaal. Na de geboorte houden de oppasser moeder en kinderen extra goed in de gaten, want zo'n pasgeboren aapje weegt amper 15 gram.

Secret Life of the Zoo op tv

Verenigd koninkrijk dierentuin tweeling zwanger opvoeding geboorte koninkrijk olifanten welpje achter de schermen uitsterven lima aapje bedreigde diersoort secret diersoort chester normaal kinderen schermen moeder meisje pasgeboren life seizoen deze chester zoo buiten.