Bekijk de uitzending van Secret Life of the Zoo terug

Do 26 december 2019 | 00:20 Secret Life of the Zoo

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Secret Life of the Zoo gemist? Bekijk hier naar Secret Life of the Zoo gemist.

Secret Life of the Zoo

Datum
Do 26 december 2019
Tijd
00:20 tot 01:05
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Deel-url
gids.tv/23501924

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo, de populairste dierentuin van het Verenigd Koninkrijk. Ingelezen door Chris Dusauchoit.

Tussen tijger Kirana en haar dochter Kasarna wil het de laatste tijd niet echt vlotten. In het wild zouden de twee al lang apart leven, maar in de dierentuin moeten ze het noodgedwongen doen met een beperkt territorium. Kirana beschouwt haar dochter meer en meer als een concurrente, zeker als het voedertijd is. JC is de stamvader bij de West-Afrikaanse mandrils, maar zijn zonen Ludo en Jarreth staan te trappelen om hem van de troon te stoten. Bij de kleine of rode panda's lijken relatieproblemen aan de oorzaak te liggen van het gewichtsverlies van het mannetje Jung.

Secret Life of the Zoo op tv

Verenigd koninkrijk dierentuin troon tijger koninkrijk achter de schermen dochter wild panda's oorzaak secret stoten chester schermen life seizoen tijd lang rode chester zoo.