Bekijk de uitzending van Secret Life of the Zoo terug

Wo 25 december 2019 | 00:10 Secret Life of the Zoo

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Secret Life of the Zoo gemist? Bekijk hier naar Secret Life of the Zoo gemist.

Secret Life of the Zoo

Datum
Wo 25 december 2019
Tijd
00:10 tot 01:10
Zender
SBS 6
Genre
Realityreeks
Jaar
2017
Deel-url
gids.tv/23499627

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo, de populairste dierentuin van het Verenigd Koninkrijk. Ingelezen door Chris Dusauchoit.

De zwarte neushoorn Kitani staat op het punt te bevallen. Voor een bedreigde diersoort is dat heel belangrijk, maar vorige zwangerschappen zijn niet zo vlot verlopen en Kitani is in het verleden al drie kalfjes verloren. De verzorgers doen er dan ook alles aan om de bevalling zo vlot mogelijk te laten verlopen. Het Congolese zwijn Mali heeft niet zolang geleden twee biggen gekregen, maar in de natuur gebeurt het wel eens dat de mama haar jongen doodt als ze in gevaar is. De verzorgers houden haar nauwlettend in de gaten en ze zijn ook op hun hoede wanneer de twee kleintjes met hun vader Confetti worden herenigd.

Secret Life of the Zoo op tv

Verenigd koninkrijk dierentuin natuur mali neushoorn vlot koninkrijk bevallen bevalling biggen achter de schermen zwarte neushoorn bedreigde diersoort zwijn secret diersoort mama chester zwangerschappen gevaar kalfjes schermen vader life zwarte seizoen aflevering 1 chester zoo.