Bekijk de uitzending van Say Yes To The Dress Benelux terug

Di 14 augustus 2018 | 20:30 Say Yes To The Dress Benelux

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Say Yes To The Dress Benelux gemist? Bekijk hier naar Say Yes To The Dress Benelux gemist.

Say Yes To The Dress Benelux

Datum
Di 14 augustus 2018
Tijd
20:30 tot 21:00
Zender
TLC
Genre
Episode 1
Twitter hashtag
#SYTTD
Deel-url
gids.tv/20754020

In een nieuw seizoen van Say Yes To The Dress Benelux, met Fred van Leer als nieuwe host, gaan een aantal bijzondere Nederlandse en Vlaamse bruiden weer op zoek naar hun ideale bruidsjurk. De afleveringen zijn vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur te zien op TLC.

In het ruime assortiment van Koonings The Wedding Palace in Deurne hopen ze de jurk te vinden waar zij ja tegen kunnen zeggen. Maar dat valt niet altijd mee. Zeker niet als ze een kritische entourage meenemen die verschillende meningen heeft.

Zoals bij de 40-jarige Peggy, die drie kritische twintigers meeneemt. Peggy stapt voor de tweede keer in het huwelijksbootje. De in Syrië geboren Armeense deed dat al eerder in Aleppo toen ze op haar 16e was uitgehuwelijkt. Dat huwelijk strandde na 14 jaar toen Peggy met haar man en hun tweelingdochters in Nederland woonden en uit elkaar waren gegroeid. Inmiddels heeft ze in Minco haar nieuwe liefde gevonden en mogen haar dochters Maria en Sonja, plus hun goede vriendin Nilai mee om de keuze te maken. Drie kritische twintigers meenemen naar een bruidsboetiek, is dat wel zo verstandig?

Voor Kimberley (30) is het aanstaande huwelijk om een andere reden bijzonder. Ze is een jaar lang erg ziek geweest en kwam bijna haar bed niet uit. Ze kreeg veel steun van haar omgeving en in het bijzonder haar vriend Jeremy, waardoor ze daarna echt zeker wist dat hij de ware zou zijn. Haar moeder wil absoluut dat Kimberley straalt op haar huwelijk en heeft daarom besloten de jurk te betalen... met ongelimiteerd budget. Maakt dat de keuze er juist makkelijker of moeilijker op? Want moeder wil als betalende partij natuurlijk ook wel wat te zeggen wil hebben.

Say Yes To The Dress Benelux op tv

Nederland huwelijk jurk budget presentator aleppo bruiden liefde dochters deurne trouwjurk meenemen bruidsjurk uitgehuwelijkt palace moeilijker makkelijker steun ziek vriend fred van leer benelux moeder maria de jurk entourage seizoen 3 episode seizoen nieuw seizoen aflevering 1.
Promo: Say Yes To The Dress Benelux

Meer uitzendingen van Say Yes To The Dress Benelux