Bekijk de uitzending van Sausage Party terug

Vr 12 juli 2019 | 22:30 Sausage Party IMDb: 6.2

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sausage Party gemist? Bekijk hier naar Sausage Party gemist.

Sausage Party

Sausage Party
Datum
Vr 12 juli 2019
Tijd
22:30 tot 00:40
Zender
Comedy Central
IMDb
6.2
Genre
Sausage Party
Jaar
2016
Regisseur
Conrad Vernon, Greg Tiernan
Acteurs
Salma Hayek, Alistair Abell, Edward Norton, Iris Apatow, Sugar Lyn Beard
Deel-url
gids.tv/22561771

'Sausage Party' gaat over het worstje genaamd Frank (Stem ingesproken door Seth Rogen). Samen met een bond gezelschap andere supermarktproducten komen ze achter de verschrikkelijke en lugubere waarheid, als ze worden gekozen om de supermarkt te verlaten. Aangekomen bij de mensen thuis worden ze namelijk in stukken gesneden, geraspt of levend gekookt en daarna opgegeten. Frank en zijn vrienden moeten een gevaarlijke reis maken om terug naar de supermarkt te komen, en dit te vertellen aan hun lotgenoten.

Het avontuur van de Sausage Party is zeker beledigend, grof en shockerend door het harde taalgebruik. Een cynische knipoog naar de animatie-films van Pixar en soms extreem grappig, door het leuke verhaal en karakters. En absoluut niet voor kinderen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sausage-party

Sausage Party op tv

Grappig knipoog film supermarkt pixar edward extreem taalgebruik avontuur seth levend party grof streamen kinderen salma hayek sugar reis shockerend bond aflevering 1 thuis stukken deze terug.
Sausage Party - Trailer