Bekijk de uitzending van Sampdoria - Lazio Roma terug

Za 16 mei 2015 | 20:40 Sampdoria - Lazio Roma

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sampdoria - Lazio Roma gemist? Bekijk hier naar Sampdoria - Lazio Roma gemist.

Sampdoria - Lazio Roma

Datum
Za 16 mei 2015
Tijd
20:40 tot 22:40
Zender
FOX Sports 2
Twitter hashtag
#SAMLAZ
Deel-url
gids.tv/13375329

Verslag van de wedstrijd Sampdoria - Lazio Roma uit de 36e speelronde van de Serie A. Voor alle Ziggo-abonnees is deze wedstrijd live te bekijken op kanaal 422, 970 of 999 na een foutief bericht in een nieuwsbrief. Daarin stond dat voor iedere Ziggo-kijker deze zomer alle kanalen van FOX Sports te zien zijn, maar dit geldt enkel voor FOX Sports Eredivisie-abonnees die ook naar de kanalen van FOX Sports International kunnen kijken. Ter compensatie van de fout zet Ziggo dit weekend FOX Sports 2 open voor iedere Ziggo-abonnee.

NU.nl over Lazio en Stefan de Vrij:

Stefan de Vrij kan vanavond zijn rentree maken voor Lazio Roma. De verdediger is hersteld van een knieblessure. De Vrij miste de laatste vijf competitieduels van de Italianen, maar is vrijdag door trainer Stefano Pioli opgenomen in de selectie voor het duel met Sampdoria.

Lazio verspeelde de afgelopen weken veel punten en is inmiddels afgezakt naar de derde plaats in de Serie A. De achterstand op nummer twee AS Roma bedraagt slechts één punt.

De kampioen (Juventus) en de nummer twee plaatsen zich rechtstreeks voor de Champions League. De nummer drie komt uit in de voorrondes. Lazio heeft drie punten voorsprong op nummer vier Napoli.

Lazio neemt het volgende week op tegen Roma en speelt ook nog de bekerfinale tegen Juventus.

Sampdoria - Lazio Roma op tv

Champions league wedstrijd juventus live stefan de vrij kampioen ziggo zomer bekerfinale compensatie as roma serie a roma napoli kanalen serie trainer lazio lazio roma international italianen weekend sampdoria fox sports rentree kanaal selectie.