Bekijk de uitzending van SamenWonen: de battle terug

Wo 18 april 2018 | 21:35 SamenWonen: de battle

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van SamenWonen: de battle gemist? Bekijk hier naar SamenWonen: de battle gemist.

SamenWonen: de battle

Datum
Wo 18 april 2018
Tijd
21:35 tot 22:35
Zender
NET 5
Genre
Reality-show
Jaar
2018
Presentatie
Nicolette van Dam
Twitter hashtag
#samenwonen
Deel-url
gids.tv/20034363

Het tv-programma SamenWonen is terug in een nieuw jasje. In 'SamenWonen: de battle' volgen we twee totaal verschillende stellen die slechts twee overeenkomsten hebben: ze gaan samenwonen en komen er qua interieur niet uit. Als enige leidraad hebben ze de groene en rode stickers die de stellen op hun eigen spullen plakken. Het stel dat het beste aan de woonwensen van het andere stel voldoet sleept 5000 euro in de wacht. De presentatie is in handen van Nicolette van Dam.

Twee voor elkaar onbekende stellen gaan ieder de grote stap zetten om samen te wonen. Ze komen er alleen totaal niet uit qua inrichting. Beide stellen krijgen van Nicolette van Dam drie rode en drie groene stickers. De rode moeten ze op de spullen van hun partner plakken die het gezamenlijke huis absoluut niet in mogen en de groene op de spullen die wel onderdeel van het nieuwe interieur mogen worden.

Vervolgens nemen de stellen elkaars woonkamer onderhanden en krijgen hiervoor een budget van 3500 euro. Er is echter een beperking: bepaalde meubelstukken en accessoires (met de groene stickers) moeten terugkeren in het interieur. En dit alles tegen een strakke deadline van een weekend.

Uiteindelijk geeft jurylid Frans Uyterlinde (stylist van vtwonen) een cijfer voor beide metamorfoses. Hij beoordeelt op basis van styling, kleurgebruik en afwerking. Het winnende stel krijgt een geldbedrag van 5000 euro mee naar huis.

SamenWonen: de battle op tv

Presentatie budget groene cijfer stickers tv-programma deadline inrichting battle woonkamer weekend spullen accessoires nicolette van dam geldbedrag seizoen partner aflevering 1.