Bekijk de uitzending van Salvage Hunters terug

Do 6 december 2018 | 20:30 Salvage Hunters

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Salvage Hunters gemist? Bekijk hier naar Salvage Hunters gemist.

Salvage Hunters

Datum
Do 6 december 2018
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
Discovery Channel
Genre
Episode 1
Jaar
2018
Twitter hashtag
#salvagehunters
Deel-url
gids.tv/21416604

In een nieuw seizoen van Salvage Hunters reist antiekhandelaar Drew Pritchard door Europa op zoek naar bijzondere items. Hij hoopt daarmee zijn winkel in Engeland net even wat extra's te geven waardoor er nog meer klanten komen. Seizoen 13 van Salvage Hunters is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Discovery Channel.

Samen met zijn vaste partner T. begint Drew zijn reis in Italië, waar hij vooral geïnteresseerd is in de typische Italiaanse interieurontwerpen van de tweede helft van de vorige eeuw. In Milaan bezoekt hij de beroemde markt Naviglio Grande waar eens per maand honderden antiekstalletjes staan.

Drew kijkt zijn ogen uit en vindt een paar waanzinnige items voor een goede prijs. Van een bureaulamp tot een tijdschriftenrek en van een stalen koffietafel tot een stijlvolle loungechair. Ook heeft hij een ontmoeting met een dealer/restaurateur die een collectie Italiaans design heeft waar Drew helemaal van gaat watertanden.

Later gaat hij ook nog naar Bologna en naar Arezzo waar hij een item bemachtigt dat zijn stoutste verwachtingen overtreft en misschien wel de mooiste aanschaf is die hij in zijn lange carrière kan heugen. Het maakt de trip naar Italië meer dan geslaagd.

Salvage Hunters op tv

Milaan italië engeland design bologna winkel discovery klanten aanschaf collectie rivalen ontmoeting eeuw drew europa markt salvage hunters geslaagd discovery channel episode reis seizoen nieuw seizoen partner aflevering 1.