Bekijk de uitzending van Salvage Hunters: Classic Cars terug

Do 26 maart 2020 | 20:30 Salvage Hunters: Classic Cars

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Salvage Hunters: Classic Cars gemist? Bekijk hier naar Salvage Hunters: Classic Cars gemist.

Salvage Hunters: Classic Cars

Datum
Do 26 maart 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
Discovery
Genre
Episode 1
Jaar
2019
Twitter hashtag
#salvagehunters
Deel-url
gids.tv/24020195

Drew Pritchard is niet alleen bezeten van antiek, hij is ook verzot op klassieke auto's. In het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: Classic Cars gaat hij weer op zoek naar enkele bijzondere modellen.

Opknapbeurt
De formule is dezelfde als bij zijn antiekbusiness: de echte pareltjes weten te vinden, aankopen tegen een scherpe prijs en dan met een goede opknapbeurt weer doorverkopen.

Wilde plannen
Het opknappen gebeurt ditmaal door zijn businesspartner Paul Cowland die tevens als menselijke rem fungeert voor Drews iets te wilde restauratieplannen. Want soms wil de autoliefhebber de auto iets te mooi maken, wat voor de winstmarge niet gunstig is.

Fiat 500
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen vinden ze een fraaie Fiat 500 uit de jaren zeventig die wel heel veel roest heeft gekregen van veertig jaar Britse regen. Drew wil de auto niet alleen een nieuwe laklaag geven met nieuwe banden en een nieuwinterieur, maar er ook een supermotor in zetten. Dat gaat Paul wat te ver, omdat dat het geld niet waard is.

Salvage Hunters: Classic Cars op tv

.