Bekijk de uitzending van Salamander terug

Za 21 oktober 2017 | 21:25 Salamander

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Salamander gemist? Bekijk hier naar Salamander gemist.

Salamander

Datum
Za 21 oktober 2017
Tijd
21:25 tot 22:10
Zender
Ketnet
Genre
Tv drama
Jaar
2013
Regisseur
Frank van Mechelen
Acteurs
Filip Peeters,An Miller,Jo De Meyere
Twitter hashtag
#salamander
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/18926343

Vlaamse fictieserie over een politie-inspecteur die verstrikt raakt in een zaak met vertakkingen tot op het hoogste niveau (met audiodescriptie). Nu de procureur-generaal Paul Gerardi te pakken heeft, kan hij hem overtuigen voor hem te werken en in het diepste geheim achter de krakers van de bank Jonkhere aan te gaan. Tijdens die jacht krijgt zijn huwelijk zware klappen.

De vrouw van senator Rasenberg speelt Paul uit verliefdheid allerlei informatie door. Rasenberg staat als lid van Salamander op het punt om minister van Binnenlandse Zaken te worden, na de zelfmoord van de vorige.

De opdrachtgever van de kraak van de 66 kluizen blijkt een miljonair, die Wolfs heet. Hij wil de Salamander-leden een voor een elimineren en na de minister staat nu senator Rasenberg op zijn lijst. | IMDb rating: 6.9/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Salamander op tv

Senator lijst minister zelfmoord vrouw huwelijk peeters binnenlandse zaken geheim jacht krakers minister van binnenlandse zaken filip taalgebruik miljonair miller mechelen grof geweld kinderen filip peeters werken angst salamander.