Bekijk de uitzending van Salamander terug

Za 14 oktober 2017 | 22:10 Salamander

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Salamander gemist? Bekijk hier naar Salamander gemist.

Salamander

Datum
Za 14 oktober 2017
Tijd
22:10 tot 22:55
Zender
Ketnet
Genre
Tv drama
Jaar
2013
Regisseur
Frank van Mechelen
Acteurs
Filip Peeters,An Miller,Jo De Meyere
Twitter hashtag
#salamander
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/18879146

Vlaamse fictieserie over een politie-inspecteur die verstrikt raakt in een zaak met vertakkingen tot op het hoogste niveau (met audiodescriptie). Nu Paul door het verraad van zijn vriend en vroegere commissaris Carl ontdekt is in het klooster, sluit het net zich rondom hem. Hij incasseert nu de ene tegenslag na de andere.

Intussen ontvangen de 66 benadeelden van de bankkraak bij Jonkhere omslagen met kopieën van de gevoelige geheimen die ze in hun kluizen bewaarden. De minister van Binnenlandse Zaken is als eerste aan de beurt.

Hij slaat onmiddellijk op de vlucht. Dan volgt senator Rasenberg, die betrokken blijkt bij een smerige zaak rond een lid van de koninklijke familie.

De leiding van Salamander en bankier Jonkhere beseffen dat iemand hun vereniging kapot wil, maar wie en waarom? Procureur-generaal Persigal zit tussen twee vuren: hij wil het land behoeden, maar...| IMDb rating: 7.1/10. | Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar, programma bevat geweld, angst en grof taalgebruik.

Salamander op tv

Senator minister commissaris peeters binnenlandse zaken koninklijke familie kapot minister van binnenlandse zaken filip tegenslag bankier taalgebruik klooster miller mechelen verraad grof geweld kinderen geheimen vriend filip peeters familie angst leiding salamander.