Bekijk de uitzending van Sacred Steel Bikes terug

Za 19 november 2016 | 21:00 Sacred Steel Bikes

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Sacred Steel Bikes gemist? Bekijk hier naar Sacred Steel Bikes gemist.

Sacred Steel Bikes

Datum
Za 19 november 2016
Tijd
21:00 tot 22:00
Zender
Discovery
Genre
Indigo Moon
Jaar
2016
Twitter hashtag
#sacredsteelbikes
Deel-url
gids.tv/16682909

Overdag werkt Jason Wilson als staalwerker, maar als hij uitklokt begint zijn ware leven pas echt. Dan opent hij de deuren van zijn unieke werkplaats Sacred Steel waar hij met een groep vrienden de meest bijzondere custom motoren bouwt. Samen zijn ze ook de oprichters van de exclusieve motorclub Douche Larouche. Het liefst zou Jason zijn vaste baan opzeggen om geld te verdienen met het bouwen van motoren, maar dat is nog niet gelukt.

Om zijn winkel meer aanzien en bekendheid te geven, heeft Jason in de eerste aflevering een fotoshoot geregeld voor het magazine Easyrider waar hij op de voorpagina kan komen. Als hij tenminste een motor bouwt die bijzonder genoeg is én hem binnen twee weken weet af te krijgen. De staalkunstenaar verrast alles en iedereen met een spectaculaire motor waarbij elk detail tot de verbeelding spreekt.

Sacred Steel Bikes op tv

Motoren motor winkel motorclub eerste aflevering voorpagina werkplaats wilson douche geld magazine moon sacred steel bikes.
Promo: Sacred Steel Bikes