Bekijk de uitzending van RTL Summer Night terug

Vr 25 augustus 2017 | 21:38 RTL Summer Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Summer Night gemist? Bekijk hier naar RTL Summer Night gemist.

RTL Summer Night

Datum
Vr 25 augustus 2017
Tijd
21:38 tot 23:08
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#rtlsummernight
Deel-url
gids.tv/18483642

Vanavond onder andere in RTL Summer Night:

- Bram Moszkowicz en Monica Geuze

In het nieuwe spraakmakende programma 'Kroongetuige' kruipen Monica Geuze en Bram Moszkowicz samen met zeven andere bekende Nederlanders in de huid van rechercheur en proberen een brute moord op te lossen in een mystiek dorpje in Zweden. In het moordspel waarin tot tegenstelling van de deelnemers, de kijker de moord te zien krijgt, is een iemand de kroongetuige die het onderzoek probeert tegen te werken. Vanavond vertellen Monica en Bram over hun bloedstollende avonturen.

- Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven

Met het satirische sketchprogramma Draadstaal werd precies tien jaar geleden de droom van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven werkelijkheid. Ook voor het gloednieuwe seizoen kruipen zij vol overgave in de huid van typetjes als Fred en Ria. Vanavond zijn de mannen te gast!

- Johnny de Mol

Diep verstopt in jungles en berggebieden leven wereldwijd nog volken van én met de natuur. Voor zijn nieuwe programma Johnny Into The Wild bezoekt Johnny de Mol diverse stammen over de hele wereld. Hij gaat op avontuur met bekende gasten, waaronder Frank de Boer, Dinand Woesthoff en Isa Hoes, met als grote vraag: kunnen zij dit leven aan? Het is Waar Is De Mol 2.0, zonder luxe hotels en dure auto’s, maar op pad met slechts een tentje en een terreinwagen. Vanavond vertelt hij over zijn wilde avonturen en de openhartige gesprekken.

- Jan Smit

“Met z’n tweeën en een rugzak de hele wereld rond, dat willen we stiekem toch allemaal?” Daarover zingt Jan Smit in zijn nieuwe single De wereld rond. Hij vroeg niemand minder dan Carel Kraayenhof om de bandeonmuziek in te spelen. Vanavond hebben we het met de zanger over zijn bomvolle agenda en natuurlijk zal hij de studio op z’n kop zetten met zijn nieuwe plaat!

- Luuk Ikink

Er is niemand die zoveel op internet hangt als Luuk Ikink. In zijn maandelijkse rubriek ‘Luuks Likes’ vertelt hij ons de trends in de wereld van YouTube. Deze keer laat hij zijn licht schijnen op bekende YouTube-stellen.

RTL Summer Night op tv

.