Bekijk de uitzending van RTL Summer Night terug

Vr 11 augustus 2017 | 21:37 RTL Summer Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Summer Night gemist? Bekijk hier naar RTL Summer Night gemist.

RTL Summer Night

Datum
Vr 11 augustus 2017
Tijd
21:37 tot 23:07
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#rtlsummernight
Deel-url
gids.tv/18396446

Vanavond onder andere in RTL Summer Night:

- Hans Klok

Schoenmaker blijf bij je leest, dacht Hans Klok nadat hij eerder dit jaar al snel het zangprogramma ‘It Takes 2’ moest verlaten. Na zijn muzikale uitstapje is de illusionist weer terug met hetgeen waar hij zo beroemd om is: magie. Binnenkort staat Hans op de planken met een reprise van zijn uiterst succesvolle show ‘House of Horror’, die bomvol zit met nieuwe trucs en acts. Hoe houdt Hans het vol om telkens te vernieuwen? Hij vertelt het vanavond in RTL Summer Night én hij laat een nieuwe act zien.

- Tine Joustra en Marco Maas

De nieuwe film The Hitman’s Bodyguard knalt van het scherm met een sterk script, de rappe humor tussen Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds en vette actiescènes die zijn opgenomen in Amsterdam. Actrice Tine Joustra heeft een grote rol bemachtigd in deze Hollywoodfilm en stond daarbij meerdere keren oog in oog met Samuel L. Jackson. Eigenaar van Stuntteam De Beukelaer Marco Maas heeft alle stunts in Nederland begeleid en vertelt ons vanavond hoe dat eraan toe ging.

- Ronald Vlieland en Dennis Bakkum

Vier uur en achtenveertig minuten tennissen net als Rafael Nadal? Eitje, vinden Ronald Vlieland en Dennis Bakkum uit Uitgeest. Samen met twee vrienden speelden zij maar liefst een marathon van 62 uur en verbraken daarmee het wereldrecord. Vanavond serveren we ze geen tennisballen, maar een welverdiend ijsje!

- Victor Remouchamps en Sébas Diekstra

De 8-jarige Sharleyne viel in 2015 tien hoog naar beneden van een flat in Hoogeveen. Al snel waren er vermoedens dat haar moeder het meisje mogelijk van de flat gegooid heeft. Inmiddels heeft het Gerechtshof bepaald dat de moeder strafrechtelijk vervolgd moet worden voor moord of doodslag op haar kind. Bij het gezin waren al geruime tijd verschillende hulpverleners betrokken. Vorig jaar concludeerden de inspecties Jeugdzorg, Gezondheidszorg, Veiligheid en Justitie al dat er grote fouten door hen zijn gemaakt. Vandaag werd daarom bekend dat vader Victor Remouchamps alle betrokken jeugdzorgmedewerkers onder ede wil laten horen. Hij wil erachter komen of de medewerkers verwijtbaar hebben gehandeld. Vanavond zit de vader samen met zijn advocaat Sébas Diekstra bij Beau aan tafel.

- Tim Douwsma en Henk Dissel

De zangers Tim Douwsma en Henk Dissel zijn niet alleen collega’s, maar zijn ook dikke vrienden. Beiden treden ze op voor duizenden mensen op piratenfeesten en Henk had zelfs een soloshow in een uitverkochte Heineken Music Hall. Toch wordt hun muziek nauwelijks gedraaid op de landelijke radiozenders. Hoe kan het dat dit volkse genre zo populair is, maar weinig aanzien krijgt. Samen hebben de heren deze zomer de single ‘Het gevoel’ uitgebracht. Vanavond schuiven ze aan én treden ze uiteraard op!

RTL Summer Night op tv

.