Bekijk de uitzending van RTL Summer Night terug

Wo 12 juli 2017 | 13:00 RTL Summer Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Summer Night gemist? Bekijk hier naar RTL Summer Night gemist.

RTL Summer Night

Datum
Wo 12 juli 2017
Tijd
13:00 tot 14:30
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Beau van Erven Dorens, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#rtlsummernight
Deel-url
gids.tv/18208517

Vanavond te gast:

-Racoon

Het is alweer een tijdje terug sinds Racoon een album heeft uitgebracht. Gelukkig wordt het wachten beloond met een nieuwe plaat die in het najaar wordt uitgebracht. Vanavond treedt de band op en verklapt vast wat we van het nieuwe materiaal kunnen verwachten.

-William Rutten

Topfotograaf William Rutten neemt ons deze zomer mee op een Trip Down Memory Lane. Vanavond vertelt hij over de grootste rockartiesten die hij voor zijn lens kreeg. Morgen treedt namelijk Guns n’ Roses voor het eerst in 25 jaar weer op in Nederland mét Slash én Axl Rose. Wat voor herinneringen heeft William aan de mannen en wat zijn verder de beste verhalen achter de ronkende gitaren van andere wereldsterren?

-Bob Thissen

Bob Thissen heeft wel een heel bijzondere hobby: urban exploring. Al tien jaar lang reist hij de wereld over op zoek naar spookachtige, verlaten en verboden plekken, waar het vaak lijkt of de tijd stil is blijven staan. Deze plekken brengt hij prachtig in beeld op zijn YouTube-kanaal.
Hij is net terug van zijn spannendste missie ooit: een zwaarbewaakte ruimtebasis in Kazachstan waar nog nooit eerder buitenstaanders zijn geweest.

-Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal maakt zich boos over de manier waarop gemeentes uitkeringen verschaffen. Ze vindt dat uitkeringsgerechtigden te makkelijk allerlei toeslagen krijgen en een tegenprestatie zou niet meer dan normaal zijn. Zo pleit ze in haar column in De Telegraaf voor sportabonnementen om op die manier energie te winnen voor de energierekening en zo heeft ze nog een rits aan ideeën.

RTL Summer Night op tv

Internet nederland toeslagen uitkeringen media boos zomer gemeentes kazachstan fragmenten lane energierekening column tegenprestatie rits album 25 jaar guns roses normaal energie missie slash makkelijk beau van erven dorens rose telegraaf de telegraaf.