Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Ma 16 april 2018 | 22:29 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Ma 16 april 2018
Tijd
22:29 tot 23:34
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/20022355

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Fajah Lourens en Esther van Diepen

Morgen verschijnt het boek ‘Killerbody Back in shape’. In dit boek helpt dé fitqueen van Nederland, Fajah Lourens, je om na je zwangerschap weer helemaal in shape te komen. Esther van Diepen is oprichter van Mom in Balance en begeleidt vrouwen over de hele wereld om energiek en fit te blijven tijdens en na de zwangerschap. Samen buigen ze zich vanavond over de vraag hoe je het beste weer op gewicht kan komen na de zwangerschap. En zijn vrouwen eigenlijk niet veel te streng voor zichzelf?

- Leopold Witte en Esther Kamphorst

Acteur Leopold Witte fietst op 31 mei de Mont Ventoux op om geld op te halen voor Stichting ALS. In Dokter Deen speelt hij de rol van Oscar, die in het vierde en tevens laatste seizoen van Dokter Deen werd getroffen door ALS. In de afgelopen aflevering is zijn personage overleden. De rol van Oscar is geïnspireerd op Erik Kamphorst, die twee maanden geleden overleed aan ALS. Om zich goed te kunnen voorbereiden op de rol is Leopold meerdere keren op bezoek geweest bij Erik en zijn vrouw Esther. Vanavond schuiven Esther en Leopold samen aan om te praten over deze bijzondere rol in Dokter Deen.

- Angelique Houtveen en Zarayda Groenhart

Beyoncé stal afgelopen weekend op Coachella de harten van alle bezoekers en iedereen die thuis mee zit te kijken op de livestream. Zo ook die van 3FM-dj Angelique Houtveen en Zarayda Groenhart, allebei groot fan van Queen B. Vanavond bespreken ze het bijzondere optreden van de zangeres. Het eerste optreden sinds ze beviel van haar tweeling wordt inmiddels haar beste optreden ooit genoemd. Zarayda Groenhart en Angelique Houtveen leggen vanavond uit waarom zij dit optreden zo goed vonden.

- Dotan

Zanger Dotan heeft toegegeven dat hij gebruik heeft gemaakt van nepprofielen op sociale media om zijn muziek te promoten. In een video op Facebook zegt de zanger dat hij daar achteraf 'veel spijt' van heeft. "Ik was te naïef en veel te ambitieus." Vanavond vertelt hij in RTL Late Night het hele verhaal.

RTL Late Night op tv

Vrouwen sociale media muziek nederland tweeling stal uitzending vrouw media zangeres oprichter beyoncé zwangerschap acteur mont ventoux queen stichting als dokter humberto tan buigen dotan weekend video geld rtl late night overleden livestream zanger optreden boek bezoekers fajah lourens leopold witte zarayda groenhart facebook personage stichting seizoen seizoen 8 laatste seizoen late night kijken dokter deen thuis.