Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Di 13 februari 2018 | 22:30 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Di 13 februari 2018
Tijd
22:30 tot 23:42
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2018
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/19619141

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Marion Pauw en Susan Smit

Wie liefdesverdriet heeft, duikt liever onder met Valentijnsdag. Niemand ontkomt eraan: zelfs bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Zij schreven het boek Hotel Hartzeer en slepen je met dit boek door deze ellendige fase heen. En wat blijkt; als je deze tijd goed benut is het een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Vanavond delen ze bij ons hun persoonlijke verhalen en delen praktische tips en tricks om korte metten te maken met het liefdesverdriet.

- Jochem Uytdehaage en Liesbeth Mau-Asam

Nederland heerst op de ijsbaan! Kjeld Nuis liet geen spaan heel van de concurrentie en won oppermachtig het goud op de 1500 meter, terwijl Patrick Roest verraste door het zilver te grijpen. Een paar honderd meter verderop was het Yara van Kerkhof die in de shorttrackhal voor een sensatie zorgde door zilver te pakken op de 500 meter. Genoeg reden om onze Olympiërs te vieren met oud-Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage en oud-shorttracker Liesbeth Mau-Asam.

- Roxeanne Hazes

De zwangere Roxeanne Hazes wist niet wat haar overkwam toen ze gisteren haar eerste Edison in de wacht sleepte. Ze won in de nieuwe categorie ‘Nederlandstalig’ voor haar album ‘In Mijn Bloed’ en droeg de prijs op aan het ongeboren kindje in haar buik. Vanavond vieren we de winst van Roxeanne en ze treedt op!

RTL Late Night op tv

Nederland goud kampioen groei hotel jochem uytdehaage yara van kerkhof concurrentie kjeld nuis honderd 500 meter valentijnsdag 1500 olympiërs edison humberto tan album zilver 1500 meter kerkhof uytdehaage tricks roxeanne hazes rtl late night roest boek marion pauw susan smit patrick roest seizoen seizoen 8 late night hazes.