Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Ma 6 november 2017 | 13:47 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Ma 6 november 2017
Tijd
13:47 tot 14:57
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/18954851

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Art Rooijakkers en David Thibault

De wereld is in een rap tempo een aantal popiconen verloren. Deze helden bereikten met hun muziek meer dan alleen hitnoteringen. In RTL Late Night staan we stil bij deze overleden helden in de nieuwe rubriek ‘The Lost Heroes’. Vanavond trappen we af met Elvis Presley! Elvis-fan Art Rooijakkers schuift aan en de Canadese zanger David Thibault, die klinkt als Elvis, brengt een ode aan The King.

- Albert Verlinde

We maakten in 1994 voor het eerst kennis met The Lion King, als tekenfilm. Drie jaar later ging een musicalversie van het levensverhaal van leeuw Simba in première op Broadway in New York, waar de voorstelling nog altijd loopt. Ook in Nederland is de musical een groot succes. Vanavond praten we met Albert Verlinde niet alleen over de koning der musicals, hij vertelt ook hoe je een filmhit omtovert in een succesvolle musical.

- Sanne Wevers

Sanne Wevers zorgde op 15 augustus 2016 voor een sensatie op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro door goud te winnen op de balk. Deze week werd de turnster herenigd met het toestel van haar ultieme, sportieve succes. De olympische balk komt mee naar de studio, waar Sanne vertelt over het emotionele weerzien met het toestel.

RTL Late Night op tv

Internet muziek leeuw nederland koning goud olympische spelen media new york toestel broadway rio de janeiro fragmenten musical voorstelling sanne wevers tekenfilm première albert verlinde humberto tan rubriek verlinde weerzien balk rtl late night wevers art rooijakkers overleden musicals zanger helden turnster lion lost.