Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Ma 2 oktober 2017 | 13:43 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Ma 2 oktober 2017
Tijd
13:43 tot 14:56
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/18721338

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Marco Borsato

Na twee jaar muzikale stilte, heeft Marco Borsato een nieuwe single: ‘Thuis. Het nummer is vandaag uitgebracht en staat op het gelijknamige album dat op 16 november wordt gelanceerd in Paradiso. Een bijzondere plek voor Marco, want in de Amsterdamse poptempel had hij twintig jaar geleden zijn eerste grote optreden. Vanavond praten we met de nog altijd populairste zanger van Nederland over zijn nieuwe muziek en de plekken waar hij zich thuis voelt.

- Luuk Ikink

Er is niemand die zoveel op internet hangt als Luuk Ikink. In zijn maandelijkse rubriek ‘Luuks Likes’ vertelt hij ons de trends in de wereld van YouTube. Deze keer laat hij zijn licht schijnen op bekende YouTube-stellen.

- Tim Niehe en Wim Meutstege

Uitkomen voor het Nederlands elftal is de droom van elke voetballer. Maar heel veel spelers zijn niet vder gekomen dan één interland. Hoe is het die voetballers na hun debuut in Oranje vergaan? Dat vroeg Tim Niehe zich af en hij schreef er een boek over: ‘Het waren 18 onvergetelijke minuten’. Hierin heeft hij de bijzondere levensverhalen van elf eenmalige internationals opgetekend. De bijzonderste levensloop is ongetwijfeld die van Wim Meutstege. Deze voormalige Ajax-speler was onder meer zwembaddirecteur, archivaris in Georgië en eigenaar van een massagesalon in Soedan.

- Livaneli Yildiran

In de nieuwe docuserie ‘Nieuw geld’ van Vice Money worden jonge mensen gevolgd die geld verdienen op manieren die vijf jaar terug onmogelijk waren. In de eerste aflevering, die in twee dagen tijd meer dan één miljoen keer is bekeken, staat de 23-jarige Livaneli Yildiran centraal. Met de handel in cryptocurrency wist hij zijn inleg van honderd euro te laten uitgroeien tot meer dan een miljoen.

RTL Late Night op tv

.