Bekijk de uitzending van RTL Late Night terug

Wo 1 februari 2017 | 22:32 RTL Late Night

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van RTL Late Night gemist? Bekijk hier naar RTL Late Night gemist.

RTL Late Night

Datum
Wo 1 februari 2017
Tijd
22:32 tot 23:42
Zender
RTL 4
Genre
Praatprogramma over de actualiteit
Jaar
2017
Presentatie
Humberto Tan, Marieke Elsinga
Twitter hashtag
#RTLLN
Officiële Twitter
@RTLLateNight
Uitzending gemist
RTL Late Night gemist
Deel-url
gids.tv/17174465

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Paulien Cornelisse

Een verhaal zonder plot, een verhaal zonder eind of gewoon een heel slecht verhaal. Tijdverspilling toch? Hoe zorg je er dan voor dat je alle aandacht krijgt en die ook vasthoudt? Paulien Cornelisse komt vanavond met een goed verhaal, over hoe je dit het beste doet. Want met een goed verhaal scoor je altijd punten.

- John van den Heuvel, Henk Kuipers en Roy van der Wal

Een inval in het clubhuis, een ontvoering en een bedreiging met een brandend strijkijzer. Het jaar is nog maar één maand oud, maar motorclub No Surrender is al vaak negatief in het nieuws geweest. Misdaadjournalist John van den Heuvel vindt het tijd voor een confrontatie. Maar motorbaas Henk Kuipers vindt dat er vooral sprake is van een persoonlijke hetze. Ook clubadvocaat Roy van der Wal is kritisch. Vanavond gaan ze met elkaar in discussie.

- Alberto Stegeman

Je wordt er knettergek van en kan er zelfs dood aan gaan: de nieuwe drugs Flakka. Voor het eerst heeft de politie in Nederland een dealer in deze zombiedrugs opgepakt. Ze kwamen hem via een tip van Alberto Stegeman op het spoor.

- Goedele Liekens

Vandaag is de start van ‘Get Hairy February’, de vrouwelijke tegenhanger van Movember. Vrouwen worden opgeroepen om zich een maand lang niet te scheren om aandacht te vragen voor slachtoffers van huiselijk en seksueel geweld. Is het eigenlijk oké om je lichaamshaard als vrouw te laten staan, zoals Miley Cyrus of Madonna? Of moet het scheermes de baas blijven in de badkamer? Seksuologe Goedele Liekens vertelt over deze afweging.

RTL Late Night op tv

.